OCENE NAŠIH GOSTIJU


Rang fortress apartmana i na booking.com je konstantno u samom vrhu. Naši gosti su prezadovoljni svim aspektima koje apartmani pružaju i uslugom. Veliki broj gostiju se vraća u fortress apartmane jer za njih je to najbolji smeštaj u novom sadu uz veoma prihvatljivu cenu.

       Apartmani sada sa 4 ****      

Visoke ocene kvaliteta na booking.com i na tripadvisor.com , kao i pozitivni utisci naših gostiju, svakome ko se bavi ovim poslom to treba da bude najveće priznanje. Naravno da nas te pohvale neće uspavati. Mi i dalje pomno slušamo sve primedbe i sugestije i trudimo se da udovoljimo svim željama i potrebama naših gostiju. Kritikujte nas, ukažite nam na sve propuste, a mi ćemo se potruditi da sve to ispravimo. Samo tako možemo – vi do savršene usluge, a mi do punih srca.


Ostavite i pročitaje utiske o nama

Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga smeštaja. Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takvih apartmana u Novom Sadu nema mnogo.

  komentari

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!