Zlatibor

Fortress apartmani Zlatibor

Od sada Fortress apartmani Zlatibor nude usluge smeštaja i na najlepšoj srpskoj planini! Novi, komforni i udobni, baš onakvi na kakve su naši gosti i navikli. U srcu Zlatibora, u mirnom i tihom kraju prepunom zelenila, smešteni su Fortress apartmani.  Novoizgrađeni objekat po najvišim standardima, ali i u duhu tradicije zlatiborskog kraja, pružiće Vam udoban i prijatan odmor.

Iz apartmana pruža se neverovatan pogled na Tornik, najviši vrh Zlatibora. Ne bi li Vaš boravak učinili potpunijim i prijatnijim, apartmani u svojoj ponudi imaju i SPA centar koji se nalazi u okviru našeg objekta.  Posle dugih šetnji, uživanja na snegu ili obilaska svih prirodnih lepota Zlatibora, prijaće Vam opuštanje u toplom đakuziju, parnom kupatilu i sauni.

Uz svaki apartman, parking mesto je obezbeđeno.

Dobro nam došli!

Kontakt: +38163439340

www.apartmanifortress.com

fortressapartmani@gmail.com


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
zima u fortresu
 
zima u fortresu
 

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!