APARTMAN 2

apartman 4

Apartman 2 je veličine 30 m2 i takođe se nalazi  u prizemlju.

Sastoji se od:
spavaćeg dela ( dva odvojena ležaja ) koja se na Vaš zahtev mogu spojiti i pretvoriti u konforan bračni ležaj.Maksimalno opremljena mini  kuhinja, konforan dnevni boravak u kome će te uživati gledajući veliki LCD TV sa 80 kanala. I naravno kupatilo sa tuš kabinom i svim pratećim sitnicama koje će Vam omogućiti maksimalno uživanje. Apartman 2 je maksimalno pogodan za porodice sa malom decom zbog svog položaja u prizemlju i mogućnosti postavljanja krevetića i ostale opreme za naše najmlađe goste. Sve to će Vam naravno omogućiti Fortress Apartmani.


 Apartman 1Apartman 2Apartman 3Apartman 4
površina26 m2 30 m2 30 m2 30 m2
spratnostprizemlje
prizemlje prvi sprat   prvi sprat
spavaća soba11 1 1
 dnevni boravakk1k1k1k1
broj kreveta2+12+1 2+1 2+1
 kuhinja,kupatilok1k1k1k1
internet,TV,klimak1k1k1k1
parkingk1k1k1k1
krevetac za bebek1k1k1k1
sefk1k1k1k1
   FORTRESS APARTMANI u toku boravka svojim gostima obezbeđuju dodatnu ponudu.
 
CENOVNIK

jedna osoba
 dan25 eur dinarska vrednost
dve osobe
 dan35 eur
dinarska vrednost 
tri osobe dan40 eur
dinarska vrednost 
 
Za vreme novogodišnjih praznika, sajamskih i sportskih manifestacija cene smeštaja se ne menjaju !!!
Deca uzrasta do 10 godina ne plaćaju smeštaj!!! 
PRIJAVLJIVANJE OD:12:00 h     ODJAVLJIVANJE DO:11.00 h

Dobrodošli u naš privatni smeštaj u Novom Sadu.

Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave. Tako blizu centra grada, a opet skriveni od gradske buke. Uz samu obalu Dunava idealno su mesto za Vaš odmor posle poslovnih sastanaka ili turističkih obilazaka grada. Ocene i komentari gostiju iz celog sveta su naša najbolja preporuka...pročitaj više


Apartmani sada sa 4 ****

Nakon izvršene nove kategorizacije naših apartmana od strane nadležnih institucija, našem privatnom smeštaju je pridodata još jedna zvezdica.

Image0

ocena kvaliteta

Rang Fortress Apartmana i na booking.com je konstantno u samom vrhu. KOMENTARE naših gostiju možete pročitati i na našoj stranici.ž

Image33

rangirani #1 u Novom Sadu

Rang naših apartmana i na tripadvisor.com je konstantno u samom vrhu. Naši gosti su prezadovoljni uslugom koju im obezbeđujemo.

Image34

komentari

Ostavite i pročitaje utiske o nama

Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga smeštaja.

Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takvih apartmana u Novom Sadu nema mnogo.

  komentari

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!