DOGAĐAJI

Fortres apartmani zbivanja i događaji, Novi SadFortres apartmani zbivanja i događaji, Novi SadFortres apartmani zbivanja i događaji, Novi Sad


Novi Sad je kulturni i sportski centar i fokus turista je da proprate neki od ovih događaja. EXIT Festival i Festival Uličnih Svirača u mnogme doprinose poboljšanju imidža Novog Sada. Pored Sajmova u Novom Sadu ovde ćemo Vam predstaviti sve značajnije događaje koji oplemenjuju Novosadski život. Od značajnih spartskih događaja, koncerata, premijernih pozorišnih predstava, pa sve do Zmajevih Dečijih Igara i kada međunarodna Dunavska regata prolazi kroz Novi Sad.

Da biste što kvalitetnije proveli vreme u Novom Sadu Fortress Apartmani Vam pomaži i preporučuju da posetite:

    Muzej grada Novog Sada na Petrovaradinskoj Tvrđavi

    Galerija Matice Srpske

    Galerija Likovne Umetnosti

    Manastiri Fruške Gore

    Sremski Karlovci – Grad Muzej, Grad vina

    Podzemni tuneli Petrovaradinske Tvrđave

    Vojvođanski salaši

Dobrodošli u naš privatni smeštaj u Novom Sadu.

Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave. Tako blizu centra grada, a opet skriveni od gradske buke. Uz samu obalu Dunava idealno su mesto za Vaš odmor posle poslovnih sastanaka ili turističkih obilazaka grada. Ocene i komentari gostiju iz celog sveta su naša najbolja preporuka pročitaj višeImage0

Apartmani sada sa 4 ****

Nakon izvršene nove kategorizacije naših apartmana od strane nadležnih institucija, našem privatnom smeštaju je pridodata još jedna zvezdica.

Image33
ocena kvaliteta

Rang Fortress Apartmana i na booking.com je konstantno u samom vrhu. Fortress Apartmani Novi Sad su do sada posećeni od gostiju sa svih kontinenata i naši gosti ostavljaju predivne komentare na Booking.com, a koje možete videti i na našoj stranici.

Image34
rangirani #1 u Novom Sadu

Rang naših apartmana i na tripadvisor.com je konatantno u samom vrhu. Naši gosti su prezadovoljni svim aspektima koje apartmani pružaju i uslugom koju im obezbeđujemo.

komentari

Ostavite i pročitaje utiske o nama

Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga smeštaja.

Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takvih apartmana u Novom Sadu nema mnogo.

  komentari

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!