O NAMA


standardna ponuda

Za vreme novogodišnjih praznika, sajamskih i sportskih manifestacija cene smeštaja se ne menjaju!!! Deca uzrasta do 10 godina ne plaćaju smeštaj u našim apartmanima!!!

 

 

Dobrodošli u naš privatni smeštaj u Novom Sadu

Sve veći broj apartmana, hotela kao i privatan smeštaj u Novom Sadu stalno raste, ali ne veliki broj zadovoljava standarde gostiju. Mi, u Fortress Apartmanima dajemo maksimum da prevaziđemo standarde i trudimo se da uvek ponudimo nešto više, makar to bila čokoladica, pasta za cipele u ormanu, ili piće za dobrodošlicu i osmeh. Zahvaljujući svim ulaganjima u apartmane i detalje, dostigli smo rang sa ČETIRI zvezde, koji Vam garantuje smeštaj kao u hotelu, samo što nemamo bazen.

Fortress Apartmani Novi Sad su do sada posećeni od gostiju sa svih kontinenata i naši gosti ostavljaju predivne komentare na Booking.com, a koje možete videti i na našoj stranici. Ako Vam bude potreban smeštaj u Novom Sadu javite nam se, bićemo srećni da Vam pružimo potrebne informacije kako bi Vaš boravak u Novom Sadu bio što ugodniji i odgovarao Vašim željama i prohtevima.

  pročitaj više

 

Apartmani se nalaze ispod Petrovaradinske Tvrđave. Tako blizu centra grada, a opet skriveni od gradske buke. Uz samu obalu Dunava idealno su mesto za Vaš odmor posle poslovnih sastanaka ili turističkih obilazaka grada. Ocene i komentari gostiju iz celog sveta su naša najbolja preporuka

  pročitaj više


Image0

Apartmani sada sa 4 ****

Nakon izvršene nove kategorizacije naših apartmana od strane nadležnih institucija, našem privatnom smeštaju je pridodata još jedna zvezdica.

Image33
ocena kvaliteta

Rang Fortress Apartmana i na booking.com je konstantno u samom vrhu. Fortress Apartmani Novi Sad su do sada posećeni od gostiju sa svih kontinenata i naši gosti ostavljaju predivne komentare na Booking.com, a koje možete videti i na našoj stranici.

Image34
rangirani #1 u Novom Sadu

Rang naših apartmana i na tripadvisor.com je konatantno u samom vrhu. Naši gosti su prezadovoljni svim aspektima koje apartmani pružaju i uslugom koju im obezbeđujemo.

komentari

Ostavite i pročitaje utiske o nama

Bez ustručavanja molimo, mi i kritike primamo kao savet za unapređenje usluga smeštaja.

Vaši saveti i kritike su nam pomogli da dostignemo četiri zvezde, a takvih apartmana u Novom Sadu nema mnogo.

  komentari

Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane! ***** Dobro došli u Novi Sad! Dobro došli u Fortres apartmane!